AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarda çerçeve görmek

Kahve falında duvarda çerçeve görmek

Kahve falında duvarda çerçeve görmek maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, kötü düşmana, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, sorunlarının da çözüleceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine yorulur.

Kahve falında duvarda çerçeve gördüyseniz:

  • Bazılarından kurtulma arzunuz artıyor.

Kahve falında duvarda çerçeve görmek muradının gerçekleşeceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında duvara çerçeve asmak hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında cam çerçeve kırmak sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına işarettir.

Kahve falında çerçeve asmak kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çerçevede bal görmek helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah çerçeve görmek başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, kafasına göre birini bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta çerçeve görmek bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında çerçeve kendi resmini görmek çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir