AnaSayfa / Genel / Kahve falında çerçeve asmak

Kahve falında çerçeve asmak

Kahve falında çerçeve asmak dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, heyecan ve hareketlilik geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, kötü durumlara düşürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çerçeve asmak gördüyseniz:

  • Romantik planlar yapabilir veya sevdiğiniz kişilerle biraraya gelebilirsiniz.

Kahve falında duvara çerçeve asmak çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çerçeve asmak ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında çerçeve görmek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine alamet eder.

Kahve falında cam çerçevesi görmek kötü gidişe dur denileceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına yorulur.

Kahve falında siyah çerçeveli ayna görmek sağlık sorunlarının biteceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çerçeveli ayna görmek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz çerçeveli ayna görmek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, gayrimenkul sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında gözlük çerçevesi görmek bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, hayırlı kapılara ulaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir