AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah çerçeve görmek

Kahve falında siyah çerçeve görmek

Kahve falında siyah çerçeve görmek yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, muradının gerçekleşeceğine, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında siyah çerçeve gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sosyal yaşamınızda da olumlu gelişmeler var.

Kahve falında siyah çerçeve görmek hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, verdiği vaatleri yerine getireceğine alamet eder.

Kahve falında siyah çerçeveli gözlük takmak sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah çerçeveli gözlük görmek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine işarettir.

Kahve falında siyah çerçeveli ayna görmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, okuyacağına ve bilgileneceğine delalet eder.

Kahve falında çerçeve bal görmek yaşam standartlarını yükselteceğine, zor zamanların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında cam çerçevesi görmek kısmetinin ve şansının da kapanacağına, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Kahve falında çerçeve silmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında çerçeve kırılması görmek kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir