AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvara çerçeve asmak

Kahve falında duvara çerçeve asmak

Kahve falında duvara çerçeve asmak emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına inanılır.

Kahve falında duvara çerçeve asmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya kariyerinizde geçmişe bağlı işler ya da görevler tekrar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında duvara çerçeve asmak iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında çerçeve asmak huzura kavuşacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında duvarda çerçeve görmek geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında çerçevede kendi resmini görmek yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına işarettir.

Kahve falında pencere çerçevesi görmek yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına yorulur.

Kahve falında siyah çerçeveli ayna görmek hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine delalettir.

Kahve falında çerçeve kırılması görmek kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına alamet eder.

Kahve falında çerçeveli altın görmek gayrimenkul sahibi olunacağına, esenleyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir