AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarda balık görmek

Kahve falında duvarda balık görmek

Kahve falında duvarda balık görmek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına inanılır.

Kahve falında duvarda balık gördüyseniz:

  • Abartılı tavırlar içine girmeniz veya bazı konularda hassaslaşmanız evde problemlere neden olabilir.

Kahve falında duvarda balık görmek oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cami duvarına tırmanmak edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, insanların alım gücünün azalacağına alamet eder.

Kahve falında duvardan su sızması görmek evde dinlenmek zorunda olacağına, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında duvara ayna asmak sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine işarettir.

Kahve falında duvardan aşağı atlamak sorunlarının artacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ev duvarının yıkıldığını görmek fakirlikten kurtulmaya, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında duvara sıva yapıldığını görmek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çatlayan duvar görmek sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, dualarının kabul olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir