AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev duvarının yıkıldığını görmek

Kahve falında ev duvarının yıkıldığını görmek

Kahve falında ev duvarının yıkıldığını görmek dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, hayallerinin yıkılacağına, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, dertlerin bölüşüleceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hayatın fal sahibine güleceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ev duvarının yıkıldığını gördüyseniz:

  • Sizi aşağı çeken olumsuz kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında ev duvarının yıkıldığını görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında üzerine duvar yıkılmak düşmanların çok üzüleceğine, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin duvarı yıkılmak art niyetli kişilere uyacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine delalettir.

Kahve falında yıkılan duvar görmek çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, asla harama bulaşmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin duvarının yıkılması görmek ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yıkılan duvarı onarmak doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, harama göz dikmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yıkılmış duvar görmek imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında duvar yıkılması görmek çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, kısmetinin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir