AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişinin kapandığını görmek

Kahve falında bir kişinin kapandığını görmek

Kahve falında bir kişinin kapandığını görmek kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına delalettir.

Kahve falında bir kişinin kapandığını gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki bazı olumsuz etkiler sürmektedir.

Kahve falında bir kişinin kapandığını görmek hak yolunu tutacağına, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında açık olan birinin kapandığını görmek hayırlı bir evlilik yapılacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında dükkanın kapandığını görmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir arkadaşının kapandığını görmek hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin ayaklarına kapanmak bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına inanılır.

Kahve falında birinin kapandığını görmek baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinin kapandığını görmek hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapanıp tekrar açılmak verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir