AnaSayfa / Genel / Kahve falında tır almak

Kahve falında tır almak

Kahve falında tır almak sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kısmetin açılacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, galibiyet kazanacağına, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında tır almak gördüyseniz:

  • Hukuki konularda ise, olumlu sonuçlar alınabilir.

Kahve falında yüklü tır görmek sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi tır görmek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine alamet eder.

Kahve falında duvara tırmanmaya çalışmak malının ve parasının eksilmeyeceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında devrilen tır görmek kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, o kişiye zararının dokunacağına delalet eder.

Kahve falında uzun tır görmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine işarettir.

Kahve falında tır satın almak ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına işarettir.

Kahve falında tırla seyahat etmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine rivayet eder.

Kahve falında dağa tırmanmaya çalışmak zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir