AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvara isim yazmak

Kahve falında duvara isim yazmak

Kahve falında duvara isim yazmak çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kalp kırmayacağına, daha çok önemli başarılara sahip olacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında duvara isim yazmak gördüyseniz:

  • Gerçekçi düşünmenizde fayda var.

Kahve falında duvara isim yazmak gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya rivayet eder.

Kahve falında beyaz kağıda isim yazmak ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kağıda isim yazmak aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına işarettir.

Kahve falında ağaca isim yazmak kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakkabı altına isim yazmak elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında toprağa isim yazmak itibarın sarsılacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuma isim yazmak bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine inanılır.

Kahve falında gelinin ayakkabısına isim yazmak özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir