AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencere çerçevesi görmek

Kahve falında pencere çerçevesi görmek

Kahve falında pencere çerçevesi görmek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, sonunda mutlu olacağına, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, kalabalık günler geçirileceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pencere çerçevesi gördüyseniz:

  • Dedikodulardan sakınmak istiyorsanız, özel hayatınızı sır olarak saklamalısınız.

Kahve falında çerçevesiz pencere görmek haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pencere çerçeve görmek durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında pencere çerçevesi görmek sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bal çerçevesi görmek kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çerçevede bal görmek zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözlük çerçevesi görmek uzun süre kendini toparlayamayacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine işarettir.

Kahve falında çerçeveli ayna görmek insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çerçeve hediye almak yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir