AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvar deliği görmek

Kahve falında duvar deliği görmek

Kahve falında duvar deliği görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duvar deliği gördüyseniz:

  • Gizli konular veya belli iş birlikleri, ortaklık ya da ilişkiler ön plana çıkabilir.

Kahve falında duvar deliği görmek işlerin yakın zamanda açılacağına, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında duvarda delik açmak her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında duvar deliğinden geçmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, işlerinin günden güne bozulacağına işaret eder.

Kahve falında evin duvarında delik görmek rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine inanılır.

Kahve falında delik duvar görmek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine tabir olunur.

Kahve falında duvarda delik görmek ondan kazanç elde edeceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalet deliğine girmek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altı delik ayakkabı giymek hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir