AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı yastık görmek

Kahve falında sarı yastık görmek

Kahve falında sarı yastık görmek kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, falı kapatan kişinin suskunlaşacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, moralinin bozulacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine işarettir.

Kahve falında sarı yastık gördüyseniz:

  • Bazı konuların dışında kalmanızda, tüm gerçekleri öğrenmeden elinizi taşın altına sokmamanızda fayda var.

Kahve falında yastığa sarılmak hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı yastık görmek zenginleşeceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında yastık tutmak sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına yorulur.

Kahve falında yastıkla boğmak iş ve zaman kaybına uğrayacağına, iş güç sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birisine yastık vermek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, işleri yoluna sokacağına işarettir.

Kahve falında beyaz yastık kılıfı görmek kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanmış yastık görmek üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında yastık aldığını görmek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir