AnaSayfa / Genel / Kahve falında hediye yastık almak

Kahve falında hediye yastık almak

Kahve falında hediye yastık almak yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hediye yastık almak gördüyseniz:

  • Biraz daha politik olmanızda fayda var.

Kahve falında yastık hediye aldığını görmek ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yastık hediye almak malının da eksilmeyeceğine, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında hediye yastık almak sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, önün açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yastık hediye etmek gayrimenkul işine girip zengin olacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına delalettir.

Kahve falında yastık altında bozuk para görmek rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında birine yastık vermek rütbesinin yükseleceğine, keyfin bozulacağına delalettir.

Kahve falında yastık satın almak emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, çok yüksek mevkilerde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz yastık yorgan görmek ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir