AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik süslemek

Kahve falında gelinlik süslemek

Kahve falında gelinlik süslemek ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik süslemek gördüyseniz:

  • Seyahat edebilir veya sıkça karşılaşmadığınız arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında gelinlik süslemek çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir yeri süslemek darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, hayırlı bir karar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında gelin süslemek ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında araba süslemek aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kapı süslemek yoğun duygular yaşayacağına, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına işaret eder.

Kahve falında cami süslemek gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, yolculuğa delalettir.

Kahve falında bebek odası süslemek kolaylık sağlayacağına, çok büyük bir mutluluk duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yatak süslemek ağır günler geçireceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir