AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvar saati hediye etmek

Kahve falında duvar saati hediye etmek

Kahve falında duvar saati hediye etmek kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, çok günah işleyeceğine, huzur ve şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvar saati hediye etmek gördüyseniz:

  • Ek sorumluluklar sizin için en iyi şey gibi görünmese de, en sonunda kazanmanızı sağlayacak.

Kahve falında duvar saati hediye almak kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvar saat hediye almak mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında duvar saati hediye etmek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi duvar saati görmek girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duvar saati kırmak iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, evi yoksa ev alacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı duvar saati görmek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına tabir olunur.

Kahve falında duvar saati vermek arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, başarılarının sürekli olacağına alamet eder.

Kahve falında bir sürü duvar saati görmek mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir