AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvar saati vermek

Kahve falında duvar saati vermek

Kahve falında duvar saati vermek uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, yenileceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, yeni bir araba satın alınacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında duvar saati vermek gördüyseniz:

  • Olayların üzerinde çok fazla durmayıp aşırı titiz davranmayın.Eğer aşırılığa kaçarsanız sağlık problemleriyle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında duvar saati hediye almak fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında duvara saat asmak hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında duvarda saat görmek kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir sürü duvar saati görmek çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine alamet eder.

Kahve falında duvar saati satın almak aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında duvar saati ayarlamak yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine işarettir.

Kahve falında duvar saat hediye almak sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında duvar saati hediye etmek aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir