AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi duvar saati görmek

Kahve falında mavi duvar saati görmek

Kahve falında mavi duvar saati görmek çok daha iyi koşullara sahip olacağına, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Kahve falında mavi duvar saati gördüyseniz:

  • Mümkünse, öneri veya tavsiyelerinizi başka bir zamana ertelemenizde fayda var.

Kahve falında mavi duvar saati görmek darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı duvar saati görmek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında antika duvar saati görmek sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine delalettir.

Kahve falında bir sürü duvar saati görmek hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında duvarda saat görmek imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında duvar saati almak maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına inanılır.

Kahve falında duvar saati görmek herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına alamet eder.

Kahve falında duvar saati satın almak hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir