AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvar saati almak

Kahve falında duvar saati almak

Kahve falında duvar saati almak zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, yaralayacağına ve küstüreceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, büyük bir gelir toplayacağına, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında duvar saati almak gördüyseniz:

  • İpuçlarını takip ederek kördüğüm haline gelmiş olayları biraz olsun çözebilirsiniz.

Kahve falında büyük duvar saati görmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında duvar saati hediye almak yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında duvar saati görmek çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına delalettir.

Kahve falında duvar saati ayarlamak gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı duvar saati görmek elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvar saati almak hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, atılan adımların ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duvar saati vermek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi duvar saati görmek çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir