AnaSayfa / Genel / Kahve falında okyanus aşmak

Kahve falında okyanus aşmak

Kahve falında okyanus aşmak evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine delalettir.

Kahve falında okyanus aşmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların gereğinden fazla üzerine gitmek olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında okyanus aşmak girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine alamet eder.

Kahve falında engel aşmak kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında engeli aşmak sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dalgaları aşmak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında deniz aşmak güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına alamet eder.

Kahve falında dağ tepe aşmak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tepeyi aşmak yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına işarettir.

Kahve falında karlı dağları aşmak bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, günahkâr olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir