AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarda altın görmek

Kahve falında duvarda altın görmek

Kahve falında duvarda altın görmek yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, toplum içindeki saygınlığının artacağına, işine dört elle sarılacağına, işlerin iyiye gideceğine, güzel günlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvarda altın gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınızı veya kariyerinizi ilgilendiren bazı olanaklar veya planlar gerçekten süper bir fırsat anlamına geliyor olabilir.

Kahve falında duvardan altın çıkarmak yenilenme yaşayacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duvarda altın görmek mesleğinde çok başarılı olacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında yıkılan duvarın altında kalmak maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvar altında kalmak ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında duvarın altında kalmak yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında duvara bişey asmak iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duvarda karınca görmek yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında duvar yaptığını görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir