AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvak taktığını görmek

Kahve falında duvak taktığını görmek

Kahve falında duvak taktığını görmek olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, bir üniversitede hoca olunacağına delalettir.

Kahve falında duvak taktığını gördüyseniz:

  • Bazı konuların giderek daha da karışık hale geleceği hissine kapılabilirsiniz.

Kahve falında duvak taktığını görmek önemli ve ciddi işler yapacağına, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının duvak taktığını görmek dertlerin sona ereceğine, miras konularında sıkıntılar çıkacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının duvak taktığını görmek verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz duvak taktığını görmek kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine işaret eder.

Kahve falında siyah duvak taktığını görmek yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, talihin yüzlerine güleceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı duvak taktığını görmek işinde çok büyük adımlar atacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında birinin duvak taktığını görmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, fal sahibi erkekse şansının açılacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz duvak takmak çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir