AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvağını kaybetmek

Kahve falında duvağını kaybetmek

Kahve falında duvağını kaybetmek büyük aksilikler yaşayacağına, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, fal sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, görgülü ve kültürlü olacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında duvağını kaybetmek gördüyseniz:

  • Ummadığınız yerlerden paralar gelebilir.

Kahve falında duvak kaybetmek bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duvağını kaybetmek yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, düşünmeden adımlar atayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yırtık duvak görmek büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, sorunları başarıyla çözmeye işaret eder.

Kahve falında duvak açmak yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına delalettir.

Kahve falında gelinlik giyip duvak takmak toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil duvak takmak kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında siyah gelinlik beyaz duvak giymek sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında telli duvaklı gelin görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir