AnaSayfa / Genel / Kahve falında yırtık duvak görmek

Kahve falında yırtık duvak görmek

Kahve falında yırtık duvak görmek elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına alamet eder.

Kahve falında yırtık duvak gördüyseniz:

  • Diğerlerini dikkatle dinlemelisiniz.

Kahve falında yırtık duvak görmek kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pembe duvak görmek elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah gelinlik beyaz duvak giymek işlerin yoluna gideceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının duvak taktığını görmek yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah duvak taktığını görmek sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, kötü giden işlerin düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının duvak taktığını görmek en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında elinde duvak görmek mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına yorulur.

Kahve falında erkeğin başında duvak görmek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir