AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor dut toplamak

Kahve falında mor dut toplamak

Kahve falında mor dut toplamak daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, makamının ve ününün artacağına, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, fal sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, hayallerin gerçekleşeceğine, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında mor dut toplamak gördüyseniz:

  • Bir an neşeliyken bir an sonra içine kapanık olabilirsiniz.

Kahve falında mor dut toplamak yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, geçim derdinin baş göstermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında mor dut yemek geçmişini arkada bırakacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mor dut görmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, maddi anlamda zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz dut toplamak bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında dut kurusu toplamak bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, kalıcı başarıyı yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan beyaz dut toplamak gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz dut toplamak ve yemek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında dut meyvesi toplamak kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir