AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan beyaz dut toplamak

Kahve falında ağaçtan beyaz dut toplamak

Kahve falında ağaçtan beyaz dut toplamak aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, karlı işler alacağına işarettir.

Kahve falında ağaçtan beyaz dut toplamak gördüyseniz:

  • Şansınızda ani bir iyiye dönüş var.

Kahve falında ağaçtan beyaz dut toplamak elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına işarettir.

Kahve falında ağaçtan beyaz dut yemek hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz dut toplamak atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz dut toplamak ve yemek başarısızlığa düşüleceğine, malının ve aşının da çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz dut topladığını görmek insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan beyaz çiçek toplamak zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında dut ağacına tırmanmak herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dut ağacı yaprağı görmek sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir