AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağacından dut yemek

Kahve falında ağacından dut yemek

Kahve falında ağacından dut yemek malının ve parasının da büyüyeceğine, çok iyi atılımlar yapılacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, adeta havalara uçacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağacından dut yemek gördüyseniz:

  • Alışılmadık alışkanlıklar geliştirebilirsiniz.

Kahve falında dut ağacına çıkıp dut yemek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, iş hayatında terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan dut yemek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan dut koparıp yemek duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine yorulur.

Kahve falında ağaçtan beyaz dut yemek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, strese gireceğine inanılır.

Kahve falında ağacından dut yemek kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına yorulur.

Kahve falında ağaçta dut yemek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dut ağaç dikmek gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dut ağacı dikmek güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir