AnaSayfa / Genel / Kahve falında dut silkmek

Kahve falında dut silkmek

Kahve falında dut silkmek sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına işarettir.

Kahve falında dut silkmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler siz farkında olmadan arka planda size destek veriyor olabilirler.

Kahve falında dut silkmek zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında soba borusu silkmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, sevilen bir kişiye yardım edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında halı silkmek sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, fırsatların elden kaçırılacağına yorulur.

Kahve falında zeytin silkmek etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına delalettir.

Kahve falında yaka silkmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında dut görmek onlar tarafından yüceltileceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına inanılır.

Kahve falında dud görmek hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına delalettir.

Kahve falında dut reçeli yemek karşısına kötü kişilerin çıkacağına, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir