AnaSayfa / Genel / Kahve falında dut reçeli yemek

Kahve falında dut reçeli yemek

Kahve falında dut reçeli yemek çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, iç sıkıntınızın azalacağına, kişinin kendi başının çaresine bakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dut reçeli yemek gördüyseniz:

  • Sizden yaşlı ya da sizden hareketsiz olan kimseler sinirinize dokunabilir.

Kahve falında dut reçeli yemek hareketli ve hoş günler geçireceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dut reçeli görmek cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına işaret eder.

Kahve falında dut reçeli yapmak karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında reçel yemek heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, çok sorunlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ahududu reçeli yemek onların yaralarına merhem olacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında elma reçeli yemek çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına inanılır.

Kahve falında nar reçeli yemek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına delalet eder.

Kahve falında kabak reçeli yemek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir