AnaSayfa / Genel / Kahve falında dut görmek

Kahve falında dut görmek

Kahve falında dut görmek ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, ele geçen parada artış olacağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, yoksulluğa işaret etmektedir.

Kahve falında dut gördüyseniz:

  • Başarı rekabet ortamının en önemli silahıdır.

Kahve falında dut incir görmek görmediği yerlere gideceğine, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına delalettir.

Kahve falında dalında dut görmek kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında birine dut yedirmek sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, her işinde hayırla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tabakta dut görmek sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dut kurusu toplamak işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dut pestili yemek onları okula göndereceğine, emeklerinin yarıda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sepette dut görmek zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında ağacında dut görmek maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir