AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaka silkmek

Kahve falında yaka silkmek

Kahve falında yaka silkmek hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, geleceğe olan inancını yitireceğine, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında yaka silkmek gördüyseniz:

  • Yakın çevreden biriyle yapacağınız görüşmeden eniyi sonucu elde edebilirsiniz.

Kahve falında yaka silkmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, belalı insanlara denk geleceğine delalet eder.

Kahve falında soba borusu silkmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında halı silkmek kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında zeytin silkmek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına delalettir.

Kahve falında dut silkmek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında annesine yakalanmak istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir şey çalarken yakalanmak yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında birisi tarafından yakalanmak hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir