AnaSayfa / Genel / Kahve falında zeytin silkmek

Kahve falında zeytin silkmek

Kahve falında zeytin silkmek huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına rivayet eder.

Kahve falında zeytin silkmek gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirler, alışılmadık deneyimler ya da sıradışı yerlere yapılacak ziyaretler özel veya iş hayatınızda ilerleme sağlamanızı kolaylaştırabilir.

Kahve falında zeytin silkmek sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, işlerinin her zaman yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dut silkmek sorunların birdenbire daha da artacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında halı silkmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine işarettir.

Kahve falında soba borusu silkmek daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaka silkmek değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine rivayet eder.

Kahve falında acı zeytin görmek hüsrana uğratacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına delalettir.

Kahve falında zeytinli poğaça görmek kısa bir kırgınlık yaşanacağına, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında zeytin ekmek yemek görmek malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir