AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmak sallamak

Kahve falında parmak sallamak

Kahve falında parmak sallamak aile saadetinin de artacağına, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, hayatın düzene gireceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında parmak sallamak gördüyseniz:

  • İletişim kuramamak, bazı aletlerinizin bozulması, insanlarla sert konuşmalar yapmak veya dalgınlık nedeniyle bazı eşyalarınızın kaybolması gibi küçük olaylar olabilir.

Kahve falında parmak sallamak yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, kazancının her geçen gün artacağına işarettir.

Kahve falında bebeği sallamak bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ip sallamak yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında salıncak sallamak sorunlarının çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları varsa düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mendil sallamak sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anahtar sallamak sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, heveslerinin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında el sallamak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına alamet eder.

Kahve falında erkek bebeği sallamak zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, kişinin tek başına kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir