AnaSayfa / Genel / Kahve falında dut ağacını kesmek

Kahve falında dut ağacını kesmek

Kahve falında dut ağacını kesmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, verilen sözlerin tutulamayacağına, kıdem atlayacağına, başka alanlara yöneleceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına delalet eder.

Kahve falında dut ağacını kesmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı geliştirmeli, takip etmelisiniz.

Kahve falında dut ağacını kesmek iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında dut ağacının dalını kesmek onun mutlu olmasına vesile olacağına, aksiliklerin bu sayede aşılacağına alamet eder.

Kahve falında dut ağacı altında oturmak sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağacında dut görmek elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında dut ağacının kesildiğini görmek el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil dut ağacı görmek evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan dut yemek büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine yorulur.

Kahve falında ağaçta dut görmek vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir