AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçta dut görmek

Kahve falında ağaçta dut görmek

Kahve falında ağaçta dut görmek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçta dut gördüyseniz:

  • Teknolojik anlamda da zamansızlık nedeniyle öğrenme veya pratik yapma sıkıntısı yaşanabilir.

Kahve falında dut ağacına çıkmak mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurumuş dut ağacı görmek büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında evin içinde dut ağacı görmek ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, aileye yeni bir bebeğin katılacağına tabir olunur.

Kahve falında ağacından dut yemek çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında dut ağaç dikmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan dut görmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçta dut yemek bazen işsiz ve aşsız kalacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine yorulur.

Kahve falında ağaçtan dut yemek özel hayatının renkleneceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir