AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan dut yemek

Kahve falında ağaçtan dut yemek

Kahve falında ağaçtan dut yemek övgü dolu sözler işiteceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, çirkin amellere, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, fal sahibinin de çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında ağaçtan dut yemek gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınızla veya meslektaşlarınızla gereğinden fazla bilgi paylaşabilirsiniz.

Kahve falında ağaçta dut yemek makamının sarsılmayacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan dut yemek bankadaki hesabının büyüyeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan dut koparıp yemek neşesini ve moralini kaybedeceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine rivayet eder.

Kahve falında ağacından dut yemek zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dut ağacına çıkıp dut yemek mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına yorulur.

Kahve falında ağaçtan beyaz dut yemek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurumuş dut ağacı görmek işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, başarısızlıklara düşeceğine inanılır.

Kahve falında kuru dut ağacı görmek işlerinin azalacağına, bazı büyük çalışmalar yapacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir