AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşüp yaralanmak

Kahve falında düşüp yaralanmak

Kahve falında düşüp yaralanmak beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, makam ve kariyer sahibi olunacağına, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında düşüp yaralanmak gördüyseniz:

  • Fazla para harcamamak koşuluyla bazı kişilere yardım edebilir veya tavsiyelerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında telefonun düşüp yaralandığını görmek yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında düşüp yaralandığını görmek saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksekten düşüp yaralanmak tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, dedikodu edeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin düşüp yaralandığını görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşüp yaralanmak sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine yorulur.

Kahve falında düşerek yaralanmak sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annesinin yaralandığını görmek kafasının sakinleşeceğine, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına tabir olunur.

Kahve falında avucunda yara görmek sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir