AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşerek yaralanmak

Kahve falında düşerek yaralanmak

Kahve falında düşerek yaralanmak dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, alım gücünün zayıflamayacağına, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına tabir olunur.

Kahve falında düşerek yaralanmak gördüyseniz:

  • Bilginizi önemli amaçlar için kullanmaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında düşüp yaralanmak kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine inanılır.

Kahve falında birinin düşüp yaralandığını görmek o kimselerden menfaat göreceğine, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksekten düşüp yaralanmak sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına alamet eder.

Kahve falında düşüp yaralandığını görmek çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, uğranılan zararın paylaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında telefonun düşüp yaralandığını görmek borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize alamet eder.

Kahve falında düşerek yaralanmak kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi yüzünde yara görmek kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silahla vurulmak ve yaralanmak sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir