AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten düşüp yaralanmak

Kahve falında yüksekten düşüp yaralanmak

Kahve falında yüksekten düşüp yaralanmak düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksekten düşüp yaralanmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir insan tarafından kalbiniz kırılabilir.

Kahve falında yüksekten düşüp yaralanmak gönlündeki gibi sevileceğine, zenginlik içinde olacağına delalettir.

Kahve falında düşüp yaralanmak sağlık sorunlarının artacağına, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşüp yaralandığını görmek parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, süzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düşerek yaralanmak üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin düşüp yaralandığını görmek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına yorulur.

Kahve falında telefonun düşüp yaralandığını görmek sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, fakirlerin güleceğine rivayet eder.

Kahve falında bebeği yüksekten düşürmek çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına işaret eder.

Kahve falında başkasını yüksekten düşerken görmek büyük sorunlarla karşılaşacağına, işlerinde çok başarılı olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir