AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmeden kurtulmak

Kahve falında düşmeden kurtulmak

Kahve falında düşmeden kurtulmak girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine yorulur.

Kahve falında düşmeden kurtulmak gördüyseniz:

  • Soluksuz kalana kadar konuşan kişilerden söz almakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında uçurumdan düşerken kurtulmak kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir yerden düşerken kurtulmak kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına rivayet eder.

Kahve falında düşen asansörden kurtulmak onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine inanılır.

Kahve falında esir düşüp kurtulmak fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, şartlarının da zenginleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksekten düşerken kurtulmak kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, ettiği bütün duaların kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında uçurumdan düşüp kurtulmak hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, zorluğa düşeceğine işarettir.

Kahve falında balkondan düşerken kurtulmak iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine işaret eder.

Kahve falında denize düşerken kurtulmak hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir