AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumdan düşerken kurtulmak

Kahve falında uçurumdan düşerken kurtulmak

Kahve falında uçurumdan düşerken kurtulmak çok büyük bir işin başına getirilmeye, maneviyata yöneleceğine, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, kısa süre içinde işten çıkılacağına, hileye, fesada bulaşacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına delalettir.

Kahve falında uçurumdan düşerken kurtulmak gördüyseniz:

  • Birtakım nedenlerle ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince üzerine düşmeniz halinde yoluna girecek.

Kahve falında arabayla uçurumdan düşerken kurtulmak yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında uçurumdan düşerken kurtulmak çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan düşüp kurtulmak şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan düşmek ve kurtulmak kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uçurumun kenarından kurtulmak aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında uçurumdan düşmekten kurtulmak çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine tabir olunur.

Kahve falında uçurum kenarından kurtulmak planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya alamet eder.

Kahve falında uçurumdan kurtulduğunu görmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir