AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkondan düşerken kurtulmak

Kahve falında balkondan düşerken kurtulmak

Kahve falında balkondan düşerken kurtulmak gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, gülen yüzünün hiç solmayacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine yorulur.

Kahve falında balkondan düşerken kurtulmak gördüyseniz:

  • Aklınıza gelen fikirler veya ilham verici gelişmeler alışılmadık işlere dönüşebilir.

Kahve falında balkondan düşerken kurtulmak sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balkondan düşmekten kurtulmak sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçak düşmesi ve kurtulmak iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuyuya düşerken kurtulmak hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşmeden kurtulmak gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına delalettir.

Kahve falında denize düşerken kurtulmak kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine yorulur.

Kahve falında arabayla uçurumdan düşerken kurtulmak eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında bir yerden düşerken kurtulmak çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir