AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yerden düşerken kurtulmak

Kahve falında bir yerden düşerken kurtulmak

Kahve falında bir yerden düşerken kurtulmak eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında bir yerden düşerken kurtulmak gördüyseniz:

  • Yapmak istemediğiniz işler için üzerinizde baskı kurmak isteyen kişileri ciddiye almamalısınız.

Kahve falında yüksek yerden düşerken kurtulmak yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir yerden düşerken kurtulmak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden düşmekten kurtulmak kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına delalettir.

Kahve falında bir yerden düşmekten kurtulmak kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapalı yerden kurtulmak kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kapalı bi yerden kurtulmak sonucun kişi için hayırlı olacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek yerden düşmekten kurtulmak karasızlık yaşayacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine tabir olunur.

Kahve falında kapalı bir yerden kurtulmak giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir