AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize düşerken kurtulmak

Kahve falında denize düşerken kurtulmak

Kahve falında denize düşerken kurtulmak bağlılıkların zayıflayacağına ve fal sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, falı kapatan kişinin suskunlaşacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, sorunların çabucak halledileceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına delalet eder.

Kahve falında denize düşerken kurtulmak gördüyseniz:

  • Panik size yanlış adımlar attırabileceği gibi küçük kazalara da neden olabilir.

Kahve falında denize düşerken kurtulmak düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denize düşüp kurtulmak dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında düşen asansörden kurtulmak hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine işaret eder.

Kahve falında düşen uçaktan kurtulmak rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında düşmeden kurtulmak tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında uçak düşmesi ve kurtulmak hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında uçak düşmesinden kurtulmak yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine alamet eder.

Kahve falında uçurumdan düşerken kurtulmak kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir