AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanlarını öldürmek

Kahve falında düşmanlarını öldürmek

Kahve falında düşmanlarını öldürmek aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, amacına ulaşmayı başaracağına, insan sevindireceğine, dua alacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, atılan adımların boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanlarını öldürmek gördüyseniz:

  • Kafanızda size heyecan veren planlar, projeler veya amaçlarınız var.

Kahve falında düşman tarafından öldürülmek sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında asker olup düşman öldürmek işlerin ve düzenin bozulacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanın öldüğünü duymak yaptığı işlerin küçümseneceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında düşmanı silahla öldürmek zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında silahla düşman öldürmek işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında düşmanlarını öldürmek hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine delalettir.

Kahve falında düşmanının öldürmek fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında düşmanını öldürmek zenginliğe sahip olacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir