AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanının öldürmek

Kahve falında düşmanının öldürmek

Kahve falında düşmanının öldürmek işindeki bereketin de çoğalacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanının öldürmek gördüyseniz:

  • En azından fiziksel olarak belli bir rahatlamaya ulaşmalısınız.

Kahve falında düşmanı öldürdüğünü görmek kuş gibi hafifleyeceğine, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına alamet eder.

Kahve falında asker olup düşman öldürmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, darlığa ve yokluğa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düşmanının öldüğünü duymak işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında silahla düşman öldürmek sorunlarını aşacağına, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına alamet eder.

Kahve falında düşmanı silahla öldürmek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında düşmanları öldürmek helal ekmek yeneceğine, rahatının her zaman yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında düşman askerini öldürmek onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında savaşmak düşman öldürmek kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir