AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker olup düşman öldürmek

Kahve falında asker olup düşman öldürmek

Kahve falında asker olup düşman öldürmek cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, zorlukların ve kavgaların biteceğine, her yönden mutlu ve başarılı olmaya, bir sebeple doğru yoldan sapacağına tabir olunur.

Kahve falında asker olup düşman öldürmek gördüyseniz:

  • Kendinize güveninizi arttıracak veya iş, eğitim ya da coğrafi değişiklik gerektiren konularda yeteneklerinizi daha iyi kullanmanıza yardım edecek kişisel değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında düşman asker öldürmek yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında asker olup düşman öldürmek iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında asker ve düşman görmek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, her geçen gün başarılarının artacağına işarettir.

Kahve falında düşman askerlerinden saklanmak sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düşman askerlerini görmek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında düşmanlarını öldürmek ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına işaret eder.

Kahve falında savaşta düşman öldürmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine alamet eder.

Kahve falında düşmanı silahla öldürmek yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir