AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanını öldürmek

Kahve falında düşmanını öldürmek

Kahve falında düşmanını öldürmek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, arkadaşlarla aranın bozulacağına, kötü günlerini aşmayı başaracağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanını öldürmek gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğiniz değişiklikler için girişimde bulunmalısınız.

Kahve falında silahla düşman öldürmek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında savaşta düşman öldürmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, fal sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına inanılır.

Kahve falında düşman askerini öldürmek çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına alamet eder.

Kahve falında asker olup düşman öldürmek iş yerinde çok zarar edileceğine, evlilik yolunda engeller çıkacağına yorulur.

Kahve falında düşmanın öldüğünü duymak her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silahla düşmanı öldürmek işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına tabir olunur.

Kahve falında düşmanının öldüğünü duymak endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, bazı sorunlarla uğraşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşmanlarını öldürmek rahat yaşayacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir