AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşman tarafından öldürülmek

Kahve falında düşman tarafından öldürülmek

Kahve falında düşman tarafından öldürülmek aile saadetinin de artacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, rızkın çoğalacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına yorulur.

Kahve falında düşman tarafından öldürülmek gördüyseniz:

  • Yalnız bunu fazla ciddiye alarak ek sorumluluklar yüklenmeyin.

Kahve falında düşman tarafından öldürülmek büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşman tarafından dövülmek uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine delalettir.

Kahve falında düşman tarafından esir alınmak sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına inanılır.

Kahve falında düşmanın tarafından öpülmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, herkesin desteğinin alınacağına işarettir.

Kahve falında düşman tarafından kovalanmak aile hayatı içinde mutlu olunacağına, süzüleceğine, ağlayacağına işaret eder.

Kahve falında düşmanı tarafından bıçaklanmak ilerleyeceğine, kalkınacağına, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düşman tarafından vurulmak sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, neşe ve sevinç içinde olacağına işarettir.

Kahve falında düşmanlar tarafından kovalanmak eve huzurun ve bereketin geleceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir