AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanla yürümek

Kahve falında düşmanla yürümek

Kahve falında düşmanla yürümek yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, fal sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, daima ona hürmet göstereceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine alamet eder.

Kahve falında düşmanla yürümek gördüyseniz:

  • Bir süredir bir yön belirlemek istediğiniz konularda çözüm yolları bulabileceğiniz ortamlar oluşabilir.

Kahve falında düşmanla yürümek kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında düşman öpmek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, güzel bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düşmanının resmini görmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına delalet eder.

Kahve falında düşmanlarla savaşmak kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşmanını namaz kılarken görmek iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, her anlamda güçleneceğine işarettir.

Kahve falında düşmanından çikolata almak genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düşmanın düğününü görmek topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine işarettir.

Kahve falında düşmanla münakaşa etmek cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir