AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanından çikolata almak

Kahve falında düşmanından çikolata almak

Kahve falında düşmanından çikolata almak kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, yarar sağlamayacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, arkadaşlarla aranın bozulacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine inanılır.

Kahve falında düşmanından çikolata almak gördüyseniz:

  • Ailenizle aranızda mali konular nedeniyle bazı anlaşmazlıklar olabilir.

Kahve falında düşmanından çikolata almak çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına işaret etmektedir.

Kahve falında çikolatalı bisküvi görmek günden güne daha artan başarılar kazanacağına, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine inanılır.

Kahve falında çikolata kusmak endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Kahve falında çikolata yapmak hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine rivayet eder.

Kahve falında çikolata bulduğunu görmek kirli işlere bulaşacağına, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çikolataya bulanmak sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına işaret eder.

Kahve falında biriyle çikolata yemek mevcut konforunun da devam edeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında acı çikolata yemek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir